Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scootermedia.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Nørre Voldgade 27, 2. th - 1358 København K

33 91 11 11 SEND OS EN MAIL

OM OS

_dsc4554s
Scooter media er en del af Mediabørs Danmark, som er et salgshus, der formidler annoncer og reklameløsninger på et stigende antal platforme.

Lille og fræk

Et alternativ til de mobile billboards er scooter billboards – reklamen bliver lidt mindre, men til gengæld kan de små, smarte scootere komme frem alle vegne. Den lille frække scooter er specialdesignet og derfor meget

synlig i bybilledet. Ruterne planlægges specifikt efter jeres ønsker til tid, sted og målgruppe, således at effekten af kampagnen optimeres mest muligt.

Selve scooteren er en flot, sølvfarvet italiensk Vespa med en matchende, specialdesignet anhænger med lysskilt. Du kan udvide dine kampagner til også at omfatte uddeling af vareprøver, og chaufførerne kan i øvrigt overtales til at iklæde sig specielt tøj, der matcher din reklamekampagne!

Scooter billboards er ideelle til outdoor events – de bringer dit budskab til steder, hvor andre medier kommer til kort. Mediet er på ingen måde tidsbegrænset, scooterne kan køre på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet både lokalt, regionalt og nationalt. Scooter billboards kører, når som helst, og hvor som helst!

Samlet information om Scooter Media klik her